Examples: query, "exact match", wildcard*, wild?ard, wild*rd
Fuzzy search: cake~ (finds cakes, bake)
Term boost: "red velvet"^4, chocolate^2
Field grouping: tags:(+work -"fun-stuff")
Escaping: Escape characters +-&|!(){}[]^"~*?:\ with \, e.g. \+
Range search: properties.timestamp:[1587729413488 TO *] (inclusive), properties.title:{A TO Z}(excluding A and Z)
Combinations: chocolate AND vanilla, chocolate OR vanilla, (chocolate OR vanilla) NOT "vanilla pudding"
Field search: properties.title:"The Title" AND text
Answered
Hi, I Am Trying To Upload An Optimization Task And I Have The Following Message At The Bottom Of The App. Also When I Try To Upload The Task, It Fails With The Following Error ((Private - Removed) - Is Just Instead Of The Real Id):

Hi,
I am trying to upload an optimization task and I have the following message at the bottom of the app.
Also when I try to upload the task, it fails with the following error ((private - removed) - is just instead of the real id):
fatal: Authentication failed for ' ' Repository cloning failed: Command '['clone', ' ` @bitbucket.org/seematics/clearml_apps.git', '/root/.clearml/vcs-cache/clearml_apps.git...... (private - removed)/clearml_apps.git', '--quiet', '--recursive']' returned non-zero exit status 128.
clearml_agent: ERROR: Failed cloning repository.

  1. Make sure you pushed the requested commit:
    (repository=' ', branch='', commit_id='', tag='', docker_cmd='allegroai/clearml-agent-services-app:app-1.1.1-47', entry_point='hpo_app.py', working_dir='apps/hpo')
  2. Check if remote-worker has valid credentials [see worker configuration file]
    Leaving process id 456
    DONE: Running task '(private - removed)', exit status 1
    Process failed, exit code 1 `
  
  
Posted 2 years ago
Votes Newest

Answers 6


AbruptWorm50 , the guys tell me that it's under progress and we will be updated in the following minutes 🙂

  
  
Posted 2 years ago

AbruptWorm50 , by 'upload' you mean you're trying to run an optimization app?

  
  
Posted 2 years ago

AbruptWorm50 , can you confirm it works for you as well?

  
  
Posted 2 years ago

YES! it works 🙂

  
  
Posted 2 years ago

AbruptWorm50 , it seems the issue is fixed and applications are running again for me 🙂

  
  
Posted 2 years ago

CostlyOstrich36 yes - sorry for the wrong terminology

  
  
Posted 2 years ago