Examples: query, "exact match", wildcard*, wild?ard, wild*rd
Fuzzy search: cake~ (finds cakes, bake)
Term boost: "red velvet"^4, chocolate^2
Field grouping: tags:(+work -"fun-stuff")
Escaping: Escape characters +-&|!(){}[]^"~*?:\ with \, e.g. \+
Range search: properties.timestamp:[1587729413488 TO *] (inclusive), properties.title:{A TO Z}(excluding A and Z)
Combinations: chocolate AND vanilla, chocolate OR vanilla, (chocolate OR vanilla) NOT "vanilla pudding"
Field search: properties.title:"The Title" AND text
Answered
Hi, I'M Getting Error 404 When Trying To See Debug Samples I'Ve Recorded With Record_Image. The Local Path I'Ve Provided Is Valid (Image Is Displayed Normally When I Read It Via Python For Example) But Trains Ui Tell Me In The Debug Samples "Unable To Loa

Hi, I'm getting error 404 when trying to see debug samples I've recorded with record_image. the local path I've provided is valid (image is displayed normally when I read it via python for example) but trains UI tell me in the debug samples "unable to load image ..." with a warning sign. The F12 Console indicates a "Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)".
In contrast, I am able to display images from the the trains report_image example perfectly well. My suspicion is bad handling of path / image name.

  
  
Posted 3 years ago
Votes Newest

Answers 9


This is the path:
/Remote/moshe/Experiments/trains_bs_pipe_new/ypi/OKAY/Try_That/baseline/evaluation_validation/results/images/bottom_scores/0.0_slot02_extracted_23_01__1035__1.png

  
  
Posted 3 years ago

What's the trains-server version ?
You can see it if you go to the profile page

  
  
Posted 3 years ago

I've investigated it some more, It isn't path related as far as I can tell, as these same paths worked 2 weeks ago and a normal path doesn't work now

  
  
Posted 3 years ago

trains ( 0.16.1-320 )

  
  
Posted 3 years ago

Hi SmarmySeaurchin8 ,

I suspect the same, can you share an example of the path? I want to try and reproduce it on my side

  
  
Posted 3 years ago

SmarmySeaurchin8 yes, you should avoid that (we are saving it for a future feature 😉 )

  
  
Posted 3 years ago

SmarmySeaurchin8 checks the logs, maybe you can find something there

  
  
Posted 3 years ago

I bet it has something to do with the server or DB, any clue?

  
  
Posted 3 years ago

Fixed. the issue was the project name containing /

  
  
Posted 3 years ago